#Hackdemode lookbook

20.12.2019

Het #Hackdemode traject zit er – jammergenoeg! – op. 

De voorbije 3 maanden maakten onze jongeren kennis met verschillende ontwerptechnieken: foliedruk, digitale druk, linosnede, visible mending met naaldvilt en t-shirt slashing. Ze leerden ook hoe een modecollectie tot stand komt tijdens de workshops 'Moodboards maken' en 'Business Model Canvas' (een tool om je businessplan visueel voor te stellen).

Van de kringloopwinkel in Roeselare kregen we t-shirts die we pimpten. Deze werden samen met bedrukte totebags tijdens een pop-upevent verkocht. De opbrengst van dit event zal worden gebruikt om de volgende collectie van de jongeren te financieren.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

December 20, 2019

December 16, 2019

October 2, 2019

September 26, 2019

Please reload

Archive

Please reload

© 2018 by Manelprints | hello@manelprints.com | Belgium