Kickoff #Hackdemode

02.10.2019

 

 

 

Vandaag werd de aftrap gegeven voor #Hackdemode, een co-creatietraject voor jongeren rond mode en ondernemerschap in samenwerking met Arhus. Tot aan de herfstvakantie kunnen ze tijdens wekelijkse workshops van verschillende ontwerptechnieken proeven (digitale druk, flexdruk, linosnede, t-shirt hacking... ). Tijdens de vervolgworkshops (november-december) gebruiken ze dan 1 of meer technieken om hun eigen modelabel vorm te geven.

 

Vandaag startten we met een sessie doodling, een laagdrempelige manier om te ontwerpen met gegarandeerd succes én een ideale ijsbreker.

Print by Josse

 

 Print by Demera

 

Volgende week trekken we de stad in om inspiratie te sprokkelen voor onze collectie. We brengen dan een bezoekje aan de Kringwinkel en aan RSL op Post (een fablab/makerspace) en gebruiken de app Adobe Capture om kleurenpaletten en prints 'on the go' te creëren. Stay tuned!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

October 2, 2019

September 26, 2019

Please reload

Archive

Please reload

© 2018 by Manelprints | hello@manelprints.com | Belgium