Historische kant en futuristische biokant ontmoeten elkaar in expo 'Biolace'

29.01.2019

 

Nog tot eind maart kan je in museum Texture in Kortrijk de tentoonstelling “Biolace” bezoeken. Daarin worden nooit eerder vertoonde topstukken uit de kantcollectie van het museum tegenover de futuristische “biokant” van Carole Collet geplaatst. Collet is hoogleraar aan het prestigieuze Central Saint Martins in Londen. Ze onderzoekt er binnen het project Biolace hoe wetenschap en design een antwoord kunnen bieden op belangrijke uitdagingen van de toekomst. Bijvoorbeeld op de vraag hoe we de groeiende wereldbevolking op een duurzame manier kunnen kleden en voeden.

 

Lees mijn artikel voor TxP Magazine gratis via deze link.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

December 20, 2019

December 16, 2019

October 2, 2019

September 26, 2019

Please reload

Archive

Please reload

© 2018 by Manelprints | hello@manelprints.com | Belgium