Expo Soft? Tactiele dialogen toont textielkunst uit de '70's, 80's en nu

03.10.2018

 

Het Antwerpse Modemuseum (MoMu) is momenteel gesloten voor renovatiewerken die tot 2020 zullen duren. Daarom organiseert het tal van activiteiten op locatie. Waaronder ook de recent geopende expositie “Soft? Tactiele dialogen” in het Maurice Verbaet Center. Daarmee focust het museum voor het eerst niet op mode, maar op textiel. Het toont werk van Belgische textielkunstenaars uit de jaren 1970-80 in dialoog met stukken uit de Verbaet-collectie en werken van hedendaagse kunstenaars die zich uitdrukken via textiel...

 

Lees de rest van het artikel op de website van Textielplus!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

October 2, 2019

September 26, 2019

Please reload

Archive

Please reload

© 2018 by Manelprints | hello@manelprints.com | Belgium