Nieuwe workshop 'Professionele productsimulaties tekenen met Adobe Illustrator'

08.05.2018

 

 

Productsimulaties geven jou en je klanten een goed beeld van hoe een product eruit zal zien zonder dat je het effectief hoeft te maken. Ze besparen je dus tijd én geld. Prints komen beter tot hun recht en verkopen makkelijker als je ze voorstelt aan de hand van productsimulaties. Productsimulaties kunnen maken is dus een essentiële vaardigheid voor wie in de textiel- of modesector werkt. 

 

Voor productsimulaties kan je gebruikmaken van foto's, maar je kan ze ook zelf tekenen. In onze nieuwe workshop ligt de focus op het leren tekenen van productsimulaties in Adobe Illustrator. Je leert al de basics en ontdekt ondermeer hoe je eigen prints toevoegt aan simulaties en vervormt voor een realistischer resultaat, hoe je je workflow versnelt met symbolen en nog veel meer!

 

PRAKTISCH

Voor wie? Deze workshop is voor beginners (bij voldoende belangstelling volgt later een workshop voor gevorderden). Omdat onze tijd beperkt is, vragen we wel dat je een basisnotie van Adobe Illustrator hebt en over een computer met het programma beschikt. 

 

 

 

 

 

Waar + wanneer? Craft Industries is een gezellige co-workingspace voor creatievelingen, op 5 min. van afrit Gentbrugge. Adres: F.Burvenichstraat 171. De workshop gaat door op donderdag 31 mei, van 19u tot 22u.

 

Kostprijs? 75€ incl btw, water/koffie/thee en (digitale) cursus. Inschrijven kan per mail naar hello@manelprints.com

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

October 2, 2019

September 26, 2019

Please reload

Archive

Please reload

© 2018 by Manelprints | hello@manelprints.com | Belgium