Een signatuurprint voor STULP

01.05.2018

 

Deborah Buerms heeft sinds 2016 haar eigen architectenbureau, STULP, dat woonprojecten op maat creëert. Voor de ene bouwheer is de gedroomde 'stulp' een rijwoning in de stad, voor een ander misschien een 'tiny house' midden in de natuur. De mogelijkheden zijn onbeperkt. 

 

Voor haar eindwerk binnen de opleiding Textielprints ontwerpen met Adobe Illustrator vertrok Deborah van het logo van STULP dat een archetypische voorstelling is van een huis. 

 

Met haar prints wil ze o.a. keukenhanddoeken en kussens bedrukken die ze bij de oplevering van een woonproject cadeau kan geven aan haar klanten. Hieronder zie je enkele van haar schetsen... 

 

 

 

... en dit zijn 2 versies van haar hoofdprint. Deze bestaat uit verschillende horizonlijnen die elkaar overlappen met daarop huisjes. Sommige huisjes zijn gevuld met geometrische patronen die Deborah ook zelf maakte. Prints binnen een print, zeg maar.

 

Ik ben alvast heel benieuwd naar de definitieve collectie!

 

Je kan Stulp architectuur volgen op Facebook of Instagram.

Of neem een kijkje op hun website.

 

De eerstvolgende opleiding Textielprints ontwerpen met Adobe Illustrator start op woensdag 19 september. Meer info vind je hier.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

December 20, 2019

December 16, 2019

October 2, 2019

September 26, 2019

Please reload

Archive

Please reload

© 2018 by Manelprints | hello@manelprints.com | Belgium