Textiel gaat digitaal

30.04.2018

 

 

Met Manelprints trok ik enkele jaren geleden resoluut de kaart van digitale textieldruk omdat het de meest ecologische manier is om stoffen op grote schaal te bedrukken. Het laat ook toe om op maat en in kleine oplages te werken en is bovendien zeer laagdrempelig. Toch is het nog relatief onbekend bij het grote publiek. Daarom doe ik in de nieuwe editie van Kunstletters, aan de hand van voorbeelden dicht bij huis, de voordelen van digitale textieldruk voor creatievelingen uit de doeken.

 

Kunstletters is een magazine over beeldende kunst en verschijnt 4 x per jaar. Meer info via kunstletters.be!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

October 2, 2019

September 26, 2019

Please reload

Archive

Please reload

© 2018 by Manelprints | hello@manelprints.com | Belgium