Proud to be... A Contrado Creative!

07.11.2017

 

Het Londense Contrado geeft 'print on demand' een totaal nieuwe dimensie.

Op hun website kun je eigen prints uploaden en op een ongeëvenaard assortiment stoffen, mode- en interieurproducten laten drukken. Bestelde producten worden met de hand vervaardigd in Londen en dit met respect voor mens en milieu. Contrado helpt geselecteerde designers ook om een sterk en duurzaam merk uit te bouwen door hen een platform aan te bieden én te ondersteunen bij de marketing van hun producten. Sinds kort mag ik me tot dit groepje van 'contrado creatives' rekenen.

 

Om de lancering van mijn Contrado Shop te vieren, kan je tot 15 november gebruikmaken van de kortingcode MANEL20 bij je eerste bestelling. Zo krijg je 20% korting op alle artikelen uit mijn webshop.  Dus geen excuus meer om je kerstshopping nog langer uit te stellen. ;-)

 

Misschien ontwerp je zelf en ben je benieuwd of Contrado iets voor jou kan betekenen? Laat hier dan gerust een berichtje na, ik deel mijn ervaringen met plezier!

 

Blijf je graag op de hoogte van nieuwe releases en promoties? Volg ons dan via Instagram

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

October 2, 2019

September 26, 2019

Please reload

Archive

Please reload

© 2018 by Manelprints | hello@manelprints.com | Belgium